Акредитація ЗМІ на фестиваль "Meridian Czernowitz"

Акредитація представників ЗМІ на Фестиваль здійснюється на підставі попередньо поданої заявки, яку необхідно надіслати на адресу прес-секретаря фестивалю shutiak@meridiancz.com до 1 вересня 2012 року (включно).

Для телекомпаній: 
Акредитуватися можуть не більше трьох осіб. Просимо Вас повідомити Прес-центр про час ефіру та надати копії сюжетів (при можливості).

Для радіостанцій: 
Акредитуватися можуть не більше двох осіб. Просимо Вас повідомити Прес-центр про час анонсу події та виходу в ефір матеріалів із Фестивалю.
 
Для друкованих видань: Акредитуватися можуть до 2 осіб: кореспондент і фотограф. Просимо видання надрукувати анонс Фестивалю та повідомити Прес-центр про дату його появи.
 
Для Інтернет-видань із відвідуванням від 500 унікальних користувачів на добу: Акредитуватися можуть не більше двох осіб. Просимо Вас розмістити на своєму сайті анонс та банер Фестивалю.
 
На Фестивалі працюватиме власний штат фотографів та відео-операторів. При потребі Ви можете звернутися до Прес-центру за необхідними матеріалами після завершення Фестивалю.
 
Підтвердження акредитації Ви отримаєте електронною поштою. Список акредитованих ЗМІ буде оприлюднений на нашому сайті 2 вересня 2012 року. Для отримання детальнішої інформації звертайтеся до Прес-центру “MERIDIAN CZERNOWITZ”:
 
Прес-секретар – Лілія Шутяк
тел.: + 38 097 665 70 47
e-mail: shutiak@meridiancz.com

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте