«5 поеток і Viva GazonE»

Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ приготував Чернівцям подарунок: поетичні читання п'яти авторок — Єлени Даскал, Ірини Вікирчак, Наталі Єрьоменко, Христі Венгринюк, Ірини Скрипник та виступу шаленого гурту Viva Gazone. Фестиваль пропонує вечір жіночої лірики, як символу того, що сама поезія є алюзією на вуста, зап'ястя, стан, придих, слова кожної, хто читатиме… А далі гарячі хлопці, натхненні романтикою Чиказького блюзу та ритмами Дикого заходу, розпалюватимуть щось "інше" не лише в серцях молодих поеток, а кожного, хто завітає 25-го серпня о 20.00 в «Паб-34» (вул. Головна, 34). За цією ж адресою, у дворі, знаходиться одна із локацій цьогорічного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ.

Музично-поетичний вечір «5 поеток і Viva Gazone» демонструє своєрідне поєднання поезії і музики, істинного й іронічного, божественного та демонічного, яке просто живе в площині мистецтва і приймає все протилежне як рідне, бо є частиною єдиного найважливішого цілого.

3 коментарі

Святослав Вишинський
Красномовству та фантазії немає меж при описі деяких речей.
Лілія Шутяк
Не будь цинічним!
Святослав Вишинський
Справа не в цинізмі — справа в поєднаннях, чи, швидше, в їхній «апології». Чергова нагода повторитись у тому, що «Meridian Czernowitz» — прекрасний фестиваль, однак катастрофічно «постмодерновий» у своїх сумішах.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте