Фотовиставка «Metaphysics» Мілени Фіндайз

У рамках ІІ Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz у п'ятницю, 2 вересня о 17:00 годині у  Художньому музеї (Центральна площа, 10) відбудеться відкриття фотовиставки «Metaphysics» Мілени Фіндайз (Австрія).
Модератори: Ірина Вікирчак (Україна), Ігор Померанцев (Україна/Велика Британія).
Мілена Ренате Фіндайс (1957) народилась в м. Грац (Австрія). З 14 років працює в сфері роботи з громадськістю та комунікації. Нині вона є маркетинговим менеджером готелів «Josef und Maximilian» в Празі.
Напередодні приїзду до Чернівців пані Мілена з радістю розповіла про заплановану виставку, а також власне бачення фотомистецтва.
«Я назвала свою виставку «Метафізика», тому що ставлюся до фотографії як зрілого мистецтва, яке здатне дослідити фундаментальний характер буття і світу. Я вважаю, що мистецтво, в тому числі фотографію, можна порівняти з філософією, хоча воно належить до візуальної сфери.
Основна ідея моєї виставки «Метафізика» — в її назві. Я не фоторепортер, і не фотограф, який знімає для глянцю. Я по-справжньому зацікавлена в екзистенціальних елементах людини та сутності об'єкта.
Протягом тривалого часу пишу вірші й паралельно роблю фотографії. Ці два види діяльності є природними для мене і мого он-лайн літературно-художнього журналу ZeitZug. Експериментую як із візуальними, так і з вербальними текстурами. Щаслива, що Meridian Czernowitz звернув увагу на мої роботи і запропонував взяти участь як у книжкових проектах, так і зробити фотовиставку».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте