Увага! Прес-конференція

26 травня о 18 годині в арт-кафе «Гармонія кави» (пл. Філармонії, 10) відбудеться прес-конференція за участю культуртрегера, режисера, засновника музичного гурту «The Postman of  Nobel»Євгенія Горіна (Росія), президента міжнародного поетичного фестивалю «MeridianCzernowitz» Святослава Померанцева, поетки, перекладача, виконавчого директора «Meridian Czernowitz» Ірини Вікирчак та представників креативного агентства «Майстерня світлих ідей «МеД» і співорганізаторів фестивалю «Джаз Коктебель» Яніни Зінченко та Андрія Слабінського.
Під час прес-конференції журналістів краю буде ознайомлено з першими кроками діяльності координаційного штабу, який реалізовуватиме стратегію розвитку Чернівців у галузі культури, туризму, залучення інвестицій, а також займатиметься брендингом нашого міста на всеукраїнському та міжнародному рівні. Її координатори поділяться своїми ідеями щодо вдосконалення програми розвитку Чернівців і привідкриють завісу найближчих творчих планів.
Запрошуємо усіх, хто має бажання подискутувати про перспективи розвитку рідного міста, налагодження його культурних і туристичних зв’язків. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте