Інтимна лірика тет-а-тет

Хочу поділитися цікавою інформацією про неординарний проект, який курує Катя Бабкіна, і наполегливо рекомендую не пропустити нагоду написати листа улюбленому письменнику\поету, та ще й отримати  на нього відповідь. А ще краще, відвідати-таки Книжковий Арсенал і поспілкуватися із ним\нею тет-а-тет.  

ІНТИМНА ЛІРИКА

Поетичний face-to-face перформанс, що включає акти підслуховування та підглядання, відбуватиметься з 28 по 31 травня на Книжковому Арсеналі.
 
Проект має на меті відійти від традиційного представлення авторами власної поезії у вигляді безособових читань на сцені і наголосити на тому, що не зважаючи на медіазацію сучасного суспільства як процес творення поетичного тексту, так і процес його споживання в будь-якій формі є процесом інтимним, що являє собою кожного разу новий, безпосередній зв?язок/контакт автора та читача. В закритому, спеціально спорудженому павільйоні ?Особистий простір? відвідувачі виставки матимуть змогу поспілкуватися з відомими поетами тет-а-тет і послухати вірші у виконанні лише для них. Також в рамках проекту за попередніми заявками усі, хто зголоситься, отримають справжнього, рукописного і особистого, листа від поета. Для цього потрібно до 20 травня надіслати на writetomepoet@ukr.net заявку, що містить Ваше повне ім?я, вік та будь-яку іншу інформацію, котру Ви вважаєте за потрібне про себе надати.
Учасники проекту ? Сергій ЖаданАндрій Бондар, Богдана Матіяш,Іван АндрусякСвітлана ПоваляєваМар?яна Савка, Галина Крук,Богдан-Олег ГоробчукЄ.СояПавло КоробчукТарас Малкович та інші. Очікуйте незабаром на повний список авторів-учасників та детальний розклад проекту.
 
Куратор проекту ?
Катерина Бабкіна, pr manager Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте